Dankbaar

Dankbaarheid klinkt als een zwaar onderwerp en toch het is juist fijn en opluchtend om dankbaarheid te ervaren !

We zijn zo dankbaar voor alle lieve kaartjes, attente berichtjes, mega kledingpakketten en alle cadeaus die we hebben mogen ontvangen voor onze gezinsuitbreiding met pleegzoon Max!
Afgelopen weken kwamen er bijna dagelijks kaartjes binnen of werd er aangebeld en stond er onverwachts de postbode met een cadeau aan de deur waar wij niet op hadden gerekend.

In het instroom traject als pleegouder gaat één onderdeel van de opleiding over support en het netwerk wat je nodig hebt als pleegouder. Je hebt een sterk netwerk nodig en de support vanuit je naasten als je pleegouder bent/wordt om met hun te kunnen praten en sparren over situaties die je meemaakt, waar je als pleegouder tegenaan loopt, nieuwe situaties waar je tips/hulp bij nodig hebt.

Afgelopen weken is wederom gebleken hoe groot ons netwerk is en hoeveel support wij ontvangen van iedereen om ons heen. Van onze familie dichtbij tot vrienden tot collega’s, kennissen, buren, oud-klasgenoten; iedereen leeft mee en biedt hulp en spullen aan waar ze kunnen! Wij zijn echt overweldigd door alle liefde en support van iedereen.

Onwijs bedankt voor jullie liefde en support !!

Dankbaar zijn we natuurlijk ook richting Max dat we hem kunnen deze kans mogen geven! Hij krijgt de kans op een toekomst in veiligheid met kansen voor zijn eigen toekomst.
En wij zijn de lucky bastards die dat mogen realiseren !!

Dankbaarheid zit niet in grote cadeaus, geld of materialisme, dat is voor ieder een ander gevoel. Een lekker lente zonnetje in je tuin, een praatje met een van je buren, een belangstellend berichtje van iemand uit je netwerk, weten dat iemand altijd voor je klaarstaat als je diegene nodig hebt.

Waar ben jij dankbaar voor ?

Liefs,

Astrid

Plaats een reactie